27 juli, 2016

Watt Heating AB

logo-watt

Watt Heating

Ett bra pris. Det var ambitionen när vi startade Watt Heating AB 2009 och har idag blivit något av vårt signum. Vi har ett brinnande engagemang för produkter till vattenburen värme och vi tror oss ha ett av marknadens bästa pris på våra typer av produkter. Men vi stannar inte här. Genom intensiv bevakning av branschen i världen har vi alltid det senaste inom vår produktkategori. Tillverkningssätt, sortiment och olika standarder förändras ständigt och här är vi alltid med. Watt är ett privatägt företag med god ekonomi och lönsam verksamhet. Samtliga ägare är på olika vis verksamma i företaget och bidrar med sitt kunnande. Detta ger dig trygghet och långsiktighet.

 

 

Affärsidé

Watt Heating jobbar med ett modernt säljsätt där de som vill köpa våra produkter är välkomna att höra av sig. Vår fokus ligger på svensk proffsmarknad men leveranser sker i hela Norden. Systemanpassade leveranser är en annan drivkraft för oss. Med det menar vi att vi lyssnar på kundens önskemål om montering, märkning och leveranser för att skapa en bekymmersfri vardag på arbetsplatsen. För att bibehålla hög service är det viktigt med ett bra och ”levande” lager. Watt har ett stort lager med panelradiatorer och handdukstorkar i centrala Skåne, härifrån når vi hela landet med leveranser i morgon.

 

Kvalité

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Produkten ska hålla minst lika hög kvalité som våra ledande konkurrenter. På många områden anser vi oss ha den bästa kvalitén. Ta vår InFloor Advance konvektor; rostfritt stål, koppar och 24v fläktar som monteras till marknadens bästa nerfällda konvektor. Ett annat exempel är vår radiator som alltid levereras med toppgaller och sidoplåtar, även på typ 11. Panelradiatorer har länge varit en prispressad produkt och därför har vissa tillverkare tvingats ge efter på kvalité. Våra produkter testas efter branschens gällande normer och i det flesta fall är det EN442 som gäller. EN442 garanterar dig effekten(w) på våra produkter och vi tillsammans med underleverantörer ger dig garantin på produkten som oftast är 10 år men aldrig mindre än 2.